2020-02-29

Vissza a nyeregbe!

 

Igen, tudom már egy "jó ideje" nem jelentkeztem, (inkább egy örökkévalóság óta...) de sajnos tavaly ismét alig volt időm haladni a személyes projektjeimmel. Szerencsére ez megváltozott az új évtizeddel és azóta keményen dolgozom is rajtuk. Nem haltam meg és ugyanúgy továbbra is imádom a HTTYD-t valamit Fogatlant, (és ez örökre így is marad) szóval nem léptem ki a fandomból vagy ilyesmi...

Egy friss kezdésnek itt van egy új(szerű) videó egy nemrég beszerzett akció figuráról. Nagyon meglepett az új stílus és őszintén szólva elég furcsának is hatott az első 0.0001 másodpercben, de aztán ráeszméltem, hogy hé! Ez nagyon különbözik az eddigiektől és ez valójában elég menő! Úgyhogy felkaptam és hazamentem. A többi a videóban van. 

Hogyha onnan jössz és új vagy, akkor üdvözöllek a fedélzeten! :) Nyugodtan nézelődj és bátran írhatsz kommenteket is vagy kérdezhetsz bármiről! Szívesen válaszolok!

Tervezek készíteni új videókat, progressziókat valamint egyéb "rejtélyes" cuccokat a közeljövőben. Csak adjatok egy kis időt, ennyit kérek.

Nagyon jó újra itt lenni és visszaülni a nyeregbe, olyan mintha... hazaértem volna.