2018-06-13

HTTYD 2 negyedik évfordulója és egy nagy bejelentés!

 

Ma van a második film 4. évfordulója! Hogy valamiképp megünnepeljem, úgy döntöttem kiadom az 1.0-ás verzióját a Medence pályámnak, szóval végre (majdnem egy évvel később) tudtok rajta játszani! Találsz egy útmutatót lejjebb, hogyan tudod berakni a játékba a pályát!

Ebben a legfrissebb kiadásban, (nem, tényleg nincs egy 1.1-es vagy 1.5-ös verzióm sehol) szóval nincsenek meglepetések mostantól. Igen tudom még adós vagyok elég sok Progressziós poszttal és be is fogom tömni a hézagokat idővel.

Sajnos, elértem a határaimat a szerkesztőben és csak akkor tudnék érdemben javítani a pályán, ha valaki olyan segítene, aki keni-vágja az Unreal Editor 4-et. Így se néz ki rosszul, de tudom, hogy még lehetne sokkal-sokkal szebb is. De ha lesz valami újdonság szólok!

Ha kérdésed van vagy problémád lenne, írhatsz a komment szekcióba.

Az útmutatóhoz kattints a "tovább a bejegyzésre".

2018-06-08

HTTYD: A rejtett világ előzetese végre itt van!

 

Hát, végre elérkezett a 3. film előzetesének a napja. Nem rég láttam és készítettem is egy videó beszámolót az első benyomásokról. Csekkold, ha érdekel!

2018-06-07

Fejlesztett Fogatlan modell!


Ez az! Ez az a bejegyzés amire már nagyon régóta várok! Snoggletog környékén akartam volna kiposztolni, (talán kicsit korábban) de ismét komplikációk adódtak (mint mindig). Ez a poszt Fogatlanról fog szólni, szóval ha nagy rajongója vagy, (mint én) akkor ezt IMÁDNI fogod! :)

Mire vársz még, csak kattints már a "tovább a bejegyzésre"... Yeesh.