2018-06-13

HTTYD 2 negyedik évfordulója és egy nagy bejelentés!

 

Ma van a második film 4. évfordulója! Hogy valamiképp megünnepeljem, úgy döntöttem kiadom az 1.0-ás verzióját a Medence pályámnak, szóval végre (majdnem egy évvel később) tudtok rajta játszani! Találsz egy útmutatót lejjebb, hogyan tudod berakni a játékba a pályát!

Ebben a legfrissebb kiadásban, (nem, tényleg nincs egy 1.1-es vagy 1.5-ös verzióm sehol) szóval nincsenek meglepetések mostantól. Igen tudom még adós vagyok elég sok Progressziós poszttal és be is fogom tömni a hézagokat idővel.

Sajnos, elértem a határaimat a szerkesztőben és csak akkor tudnék érdemben javítani a pályán, ha valaki olyan segítene, aki keni-vágja az Unreal Editor 4-et. Így se néz ki rosszul, de tudom, hogy még lehetne sokkal-sokkal szebb is. De ha lesz valami újdonság szólok!

Ha kérdésed van vagy problémád lenne, írhatsz a komment szekcióba.

Az útmutatóhoz kattints a "tovább a bejegyzésre".


1. Töltsd le az Unreal Tournamentet. Itt egy link:

https://www.epicgames.com/unrealtournament/

2. Amíg tölti le, (el fog tartani egy darabig) szedd le a pályát innen:


(1,2 Gigabyte... Bocsi, a 4K textúrák sokat foglalnak)

3. Másold be majd a letöltött .pak fájlt ide: C:\Felhasználók\[neved]\Documents\UnrealTournament\Saved\Paks\DownloadedPaks

(EZ CSAK AKKOR LESZ LÉTREHOZVA, HA A JÁTÉK FELTELEPÜLT ÉS LEGALÁBB EGYSZER FUTTATVA LETT!!!)

(HA A JÁTÉK FELTELEPÜLT ÉS ELINDULT, DE NINCSEN EGY "DOWNLOADEDPAKS" NEVŰ MAPPA A "PAKS" MAPPÁBAN, HOZD LÉTRE!!! ÍRD A NEVÉT EGY AZ EGYBEN ÚGY, AHOGY AZ ELÉRÉSI ÚTBAN VAN!!!)

4/1: Most már elindíthatod a LAN szervert, vagy fel tudod fedezni egyedül is a Medencét.

Indítsd a játékot az Epic Games Launcherből, majd kattints a PLAY-re (a bal felső sarokban) és válaszd ki a Start Lan opciót. Válaszd ki a custom fület és a pályalistában megtalálod a DM-Cove-ot. Ezután kattints a Start LAN match-re. (Sajnos még nincsenek botok, de később implementálva lesznek).

(Ha a pálya nem jelenik meg, próbáld meg ide másolni): C:\Felhasználók\[neved]\Documents\UnrealTournament\Saved\Paks\MyContent)

4/2: Mehetsz az én hubomba is és ha vannak játékosok rajta, tudsz hozzájuk csatlakozni! Futtatni fogom a hubot a gépemről, amíg nem készítek egy videót hogyan tudsz készíteni egyet (Nem lesz valami egyszerű).

Indítsd el a játékot, majd kattints a PLAY-re és válaszd ki a Join HUB-ot. Az én hubom neve: DM-Cove (Ha nem mutatkozna a hub listában, az csak azt jelenti, hogy a szerver kifagyott vagy a gépem offline). Válaszd ki és indítsd a meccset onnan.

5. És ennyi volt! :D Jó szórakozást!


Ha meg akarod nézni a Desert Wars-ot, itt egy link:https://www.youtube.com/watch?v=gMbdhKEFRtY
    
Nos, ez minden. Köszönöm, hogy letöltötted a pályám! Jó szórakozást és legyen egy szép napod! :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése