2024-07-31

10. évfordulója a HTTYD-nek (nálam) + Bejelentés


Pontosan ezen a napon kereken 10 éve, hogy először láttam teljes terjedelmében a HTTYD 1-et és ezt követően elkezdődjön egy új fejezet az életemben. Nem túlzok! Ezt a jeles napot valóban új időszámításnak veszem. Volt a HTTYD előtti korszak és az utána lévő! Igen... Ennyire nagy hatással volt rám ez a csodálatos animációs film! Habár nem ma volt, még ma is tisztán emlékszem szinte mindenre. 

Ebben a bejegyzésben kicsit nosztalgiáznék és sztorizgatnék, milyen főbb élményekkel lettem gazdagabb az elmúlt 10 évben és milyen hatással volt/van az életemre a HTTYD világa.

Ha kíváncsi vagy a történtekre, kattints a "Tovább a bejegyzésre".

2024-06-05

Így neveld a sárkányodat koncert élménybeszámoló!

                

Végre elérkezett 2024.05.25.-e! E nap nálam sok tekintetben is mérföldkő volt! De, hogy értsétek is miért, előbb adok némi kontextust. Ha olvasgattad a blogom akkor már sejtheted miért, de ha ez a legelső poszt, akkor igen... némi magyarázatra szorul.

Ha érdekelnek a részletek kattints a „tovább a bejegyzésre”-re.

2024-02-29

Boldog születésnapot Hablaty!


(Kattints a képre a teljes méretért, majd nyisd meg egy új lapon, hogy be tudj zoomolni)

Bizony, újabb szökőév ami azt jelenti, hogy Hablaty hivatalosan ma ünnepli a szülinapját! (A könyvből kiindulva). E jeles nap alkalmából készítettem is egy képet a gyűjteményem jelenlegi állapotáról. Már egy ideje érett is, mert az utolsót másfél éve készítettem és azóta megjött pár igencsak szépséges HTTYD-s ereklye. Ez a nap mellesleg amióta megismertem a HTTYD csodálatos világát kifejezetten különleges számomra és mint egy évfordulót hasonlóképp szeretem megünnepelni. :)

Természetesen ez azt is jelenti, hogy hamarosan frissíteni fogom a gyűjteményes posztot is, (link) valamint új videók is várhatóak, mivel nem rég egy újabb szobor érkezett meg, amit vagy fél éve vártam már...

Tehát minden HTTYD rajongónak szintén kellemes ünneplést kívánok és persze

Boldog születésnapot Hablaty Harákoló Harald III!